top of page
WhatsApp Image 2023-01-24 at 19.44_edited.jpg

Voor elke vorm een format

Binnen elk traject bekijken we de verschillende aspecten die een deel uitmaken van jouw leven: voeding, beweging, daglicht, dagbesteding, slaapgewoontes, vrije tijd, verzorgingsproducten, drainage van het lichaam, emotiebeleving.

Vier trajecten.

Als vroedvrouw ontmoette ik duizenden vrouwen in alle vormen en formaten. Jonge vrouwen die de puberteit overwinnen, vrouwen die verlangen naar een nieuw leven, zwangere of net bevallen vrouwen, sommige strijdend tegen de postnatale depressie, tot zij die de wondere rust van de menopauze verkennen.

Allen hebben we één ding gemeen. Ons vrouwelijk lichaam dat afgestemd is op haar eigen natuurlijk tempo. Vanuit die visie heb ik vier trajecten afgestemd op verschillende noden.

Elk traject start met een kennismakingsgesprek zodat een actieplan om die verschillende aspecten terug in balans te brengen, opgesteld kan worden. Mijn aanpak ondersteun ik altijd met het gebruik van etherische oliën, met aromatherapie.

Etherische oliën ondersteunen ons lichaam in het reguleren van onze frequenties, het vinden van onze balans. Zo zorgt stress voor een te lage lichaamsfrequentie en zijn oliën met de juiste begeleiding een dankbare gids in het onderbreken van de nakende, negatieve vicieuze cirkel. Gewapend met deze wetenschappelijke inzichten ontdekken we hoe we jouw kracht terug kunnen manifesteren. 

4 trajecten
BOT

Back on track

Heb je last van een onregelmatige cyclus, hoofdpijn of buikpijn op vaste periodes in je cyclus? Is je huid onzuiver of je haar dun? Misschien heb je vaak last van stemmingswisselingen. Het ene moment kan je de wereld aan terwijl je het andere moment niet uit bed wilt komen. Je libido is niet wat het ooit was? Heb je ja geantwoord op 1 van deze vragen? Dan is dit traject iets voor jou.

Aan de hand van een intakegesprek ga ik na wat de verstorende factoren zijn voor jouw hormonale disbalans. Ik maak een persoonlijk schema op dat past bij jouw levensstijl.

Hierin kijken we naar alle aspecten. Je gaat aan de slag met voeding, beweging, vormen van ontspanning, technieken om je lichaam te draineren en bewuster verzorgingproducten te kiezen en stress te verlagen.

Ik maak jou bewust van de verschillende fases in je cyclus en het effect hiervan op je lichaam en gemoedstoestand. We zoeken die hormonale balans terug waardoor je je lichaam terug krijgt. Ik geef jou de tools om je lichaam te omarmen. Om dit hele proces te ondersteunen reik ik jou de juiste etherische oliën aan.

What do you get?
About timing.

We starten met een intakegesprek gevolgd door 5 sessies, verspreid over 2 menstruele cyclussen. Typisch duurt dit traject 3 maanden.

And price?

€1800 Betaling mogelijks op te splitsen naar wens in maximum 3 tijden

> 6 diepgaande sessies
> 2 bloedafnames met uitvoerige analyse
> Een werkboek voor thuis en tijdens de sessies 
> Jouw unieke etherische olie
> Ningxia Red, sterke antioxidante drank
> De visualisatie van jouw menstruele cyclus, gemapped op jouw noden, met toelichting, tips en tricks

FS

Fertility support

Denk je eraan om binnen een bepaalde periode te stoppen met anticonceptie of zit je al enkele jaren in een fertiliteitstraject?

Fertiliteit is heel complex. De medische begeleiding neemt de gynaecoloog op zich. Bij alle andere beïnvloedende factoren help ik graag. Als vroedvrouw kan ik als de beste bloedresultaten interpreteren, de impact van medicatie en ingrepen inschatten op het vrouwelijk lichaam en het dagelijks leven en kan ik je traject op maat begeleiden. 

 

Aan de hand van aanpassingen in je voeding, beweging en slaappatroon bereiden we je lichaam en geest voor op een zwangerschap. Mentale ondersteuning, de juiste mindset en stress verlagen staan centraal in dit traject. Je krijgt een schema waarin we de juiste mix van etherische oliën gaan inzetten in de verschillende fases van jouw menstruele cyclus.

What do you get?

> 11 diepgaande sessies
> 4 bloedafnames met uitvoerige analyse
> Een werkboek voor thuis en tijdens de sessies 
> Jouw unieke etherische olie
> Ningxia Red, sterke antioxidante drank
> De visualisatie van jouw menstruele cyclus, gemapped op jouw noden, met toelichting, tips en tricks

In dit traject ben ik dagelijks bereikbaar om continue aanpassingen te kunnen maken.

About timing.

We starten met een intakegesprek gevolgd door 10 sessies, verspreid over 3 menstruele cyclussen.

And price?

€2075 Betaling mogelijks op te splitsen naar wens in maximum 3 tijden

HMD

Hush my darling

Is je kindje hoogsensitief, overprikkeld of onrustig? Is inslapen of doorslapen een probleem voor jullie? Verlopen de dagen vaak gestrest, chaotisch of negatief? Dan is dit traject iets voor jullie.

Tijdens een intakegesprek ga ik na welke zaken stroef verlopen om zo de oorzaken te identificeren. Ik stel een persoonlijk dag- en weekschema op waarbij rust vinden, ontprikkelen en slaap centraal staan.

Door etherische oliën te verstuiven en aan te brengen op de huid wordt dit proces versterkt. Wekelijks overleggen we hoe het gaat, geef ik je tips en maken we kleine aanpassingen.

What do you get?
About timing.

> 4 ontmoetingsmomenten
> Dag- en nachtboek 
> Persoonlijke knuffel voor toepassing aromatherapie
> Diffuser
> Kalmerende etherische olie

We starten met een intakegesprek gevolgd door 3 sessies.

And price?

€490 Betaling mogelijks op te splitsen naar wens in maximum 2 tijden

IS

Inner strength

We vervullen zoveel rollen en willen graag iedereen tevreden stellen. We zijn een mama, partner, collega, werknemer, zus, dochter, vriendin, ... Maar wat doe je nu eigenlijk voor jezelf? In dit traject staat zelfzorg, zelfvertrouwen en de milde zoektocht naar je ware zelf centraal.

Na een intakegesprek krijg je van mij een persoonlijk week- en maandschema waarin voeding, beweging, rust vinden, slaap, mindset en zelfliefde aan bod komen.

We horen elkaar wekelijks om zaken bij te stellen, aan te passen of extra tools aan te reiken. Ik leer je makkelijker keuzes te maken in je eigen belang.

What do you get?
About timing.

> 6 diepgaande sessies
> Een werkboek voor thuis en tijdens de sessies 
> 2 etherische olieën op maat
> De visualisatie van jouw menstruele cyclus, gemapped op jouw noden, met toelichting, tips en tricks

You're in the lead. 6 Sessies verspreid volgens jouw nood, lichaam en agenda.

And price?

€980 Betaling mogelijks op te splitsen naar wens in maximum 3 tijden

Ik probeerde al jaren zwanger te geraken en had bijna de hoop opgegeven, tot Aurelie op mijn pad kwam. Ik doorliep haar Fertility Support Track als laatste hoop.
 Mijn gynaecoloog was verbaasd over de dikte van mijn baarmoederslijmvlies na de track. Voor het eerst in 3 jaar had ik een betere kans op innesteling. Nu kan ik met blijheid melden dat ik zwanger ben. Dank je wel Aurélie voor dit kleine mirakeltje!

  • Instagram
bottom of page