top of page
IMG_0963.JPG

Ken je het gevoel ergens uitgegroeid te zijn, of klaar te zijn voor een andere richting in je professionele carrière? Ik wel.

Young Living

accelereert mijn business

Na bijna 10 jaar fulltime voor een werkgever gewerkt te hebben, voelde ik niet meer dezelfde drive en voldoening waarmee ik ooit startte.

De evolutie die ik als persoon maakte, reflecteerde zich ook op mijn professionele aspiraties.  In het begin was dit confronterend, maar al snel maakte ik ruimte voor ideeën en dromen die ik al heel lang koesterde. Hiervoor was geen ruimte in mijn carriere in het ziekenhuis. Ik maakte de stap naar kraamzorg en werk nu in een 4/5e tempo. Dit gaf me tijd en energie om ook mijn eigen business verder te professionaliseren.

Young Living is onderdeel van mijn business die ik startte in mei 2021. Sindsdien telt mijn organisatie honderden klanten en heb ik al ontelbare vrouwen en gezinnen kunnen begeleiden met de werking van etherische oliën. Daarnaast biedt de structuur van Young Living iedereen de mogelijkheid om een business te starten.

Hoe jij met je business omgaat kies je zelf, er zijn verschillende invalshoeken.

Wil je eerst eens voorzichtig proeven, zie je het als een toffe bijverdienste of wil je je meteen smijten in een groot project? Dat bepaal jij, vrijblijvend en zonder instapkost.

Ik deel je graag mijn ervaringen en learnings en wie weet ben je binnenkort, net als ik, helemaal overtuigd van de kracht van de Young Living business.

bottom of page